Een cv monteur gezocht ?

Vanaf €59.00 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van cv monteur bij jou in de buurt

0 recensies

Maak een afspraak voor het oplossen van een cv storing of onderhoud van de ketel. Onze regio cv monteurs bestel je voor al jouw cv- en verwarmingsklussen. Net werk geleverd en geen voorrijkosten

Snel menu van cv monteurklussen

  Meer...
Hoe werkt 023-Diensten
 • Niet zelf meer rond bellen.
  Wij regelen het voor u!
 • Selecteer een klus.
  In zoekbalk of snelmenu !
 • Zelf de datum bepalen.
  Selecteer jouw datum, dag en tijd !
 • Vakman krijgt een melding.
  Als vakman de klus pakt krijg jij een sms !
 • Vakman komt bij je langs.
  En klaart de klus ! Samen maak je de factuur.

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal iDeal

Betaal achteraf met iDeal of overschrijving

Een cv monteur voor al jouw klussen

Om je storingen te verminderen en je veiligheid te verhogen is op tijd onderhouden aan cv-ketel nodig. Een goed onderhouden cv-ketel is zuiniger in gebruik wat voordelig is voor het milieu en voor de portemonnee. Onze monteurs van diensten.nl komen uit de regio of gemeente waar u woont. Na een afspraak komt de cv-monteur langs op het afgesproken tijdstip, maakt de cv-ketelschoon en controleert de werking. Na controle van de cv-ketel zal hij waar nodig onderdelen afstelen, water bijvullen en onderdelen vervangen. Het vervangen van onderdelen zal altijd in overleg gaan en na prijsafspraak. Bij een goed onderhouden cv-ketel zal het onderhoud binnen een uur klaar zijn. Onze monteur kan u vertellen hoe vaak er onderhoud moet worden gedaan aan de CV-ketel. Onderhoud aan de cv-ketel is een dienst die we aanbieden.

Populaire cv monteur klussen Toon alle klussen
Populaire cv monteurklussen

Recensies van klanten over de cv monteur van 023-diensten

De cv monteur van 023-diensten werden beoordeeld als van 5 sterren met meer dan 0 recensies

Bij 023-diensten.nl staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle cv monteur klussen op een rijtje
Maak een keuze:

Cv monteur uit Haarlem voor als je in de kou zit

Onze cv monteurs doen het onderhouden van cv ketels en het oplossen van een cv ketel storing. Er zijn ook loodgieters dit werk ook nog doen maar met de cv ketel van tegenwoordig is een vakman nodig. Schakel een erkende installateur in voor het onderhoud aan je CV ketel. Bij diensten helpen wij je graag wanneer je een vakman zoekt voor een CV installatie. Wat doet een monteur bij een CV onderhoud? � Schoonmaken van de verbrandingsonderdelen � Pakkingen vervangen � Systeem op druk zetten � Gas / lucht mengsel afstellen � Controleren van (slijtage)onderdelen � Preventief onderdelen vervangen Het schoonmaken van de verbrandingsonderdelen en het juiste gas- en luchtmengsel, zijn nodig om de ketel een stuk zuiniger te maken. Onderhoud aan je CV ketel is daarmee al snel terugverdient. Regelmatig onderhoud is een langere levensduur van de ketel en minder risico op storingen. Laat de centrale verwarming het dan alsnog een keer niet doen door een storing van de CV ketel. Onze verwarmingsmonteurs komt je graag helpen. Plaats je aanvraag dan zoeken wij de juiste vakman in jou regio. Na de zomer als het wat kouder word en de ketels starten weer op. Dan komen de driewegklep, de pomp en andere mechanische onderdelen die al maanden stil staan komen weer in beweging. Dan ontstaan de storingen.