Een elektricien gezocht ?

Vanaf €55.00 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van elektricien bij jou in de buurt

0 recensies

Een afspraak maken om dat er kortsluiting is of het aanleggen van een stopcontact. Onze elektriciens komen graag voor de elektra klussen in en om het huis.

Snel menu van elektricienklussen

  Meer...
Hoe werkt 023-Diensten
 • Niet zelf meer rond bellen.
  Wij regelen het voor u!
 • Selecteer een klus.
  In zoekbalk of snelmenu !
 • Zelf de datum bepalen.
  Selecteer jouw datum, dag en tijd !
 • Vakman krijgt een melding.
  Als vakman de klus pakt krijg jij een sms !
 • Vakman komt bij je langs.
  En klaart de klus ! Samen maak je de factuur.

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal iDeal

Betaal achteraf met iDeal of overschrijving

Een elektricien voor al jouw klussen

Het werk van een elektricien bestaat onder anderen uit het oplossen van kortsluitingen, het maken van een lichtplan, het vakkundig aansluiten van een lamp en installeren van elektra en domotica apparaten.

Elektriciteit is zo vanzelf sprekend in ons leven , behalve als het niet werkt dan ligt bijna alles stil. Als dat het geval is kunt u onze vakmensen inschakelen. Wij helpen u graag om met spoed een erkend monteur te vinden voor alle klussen op het gebied van elektrotechniek.

Onze regionale elektriciens hebben veel ervaring. Onze website 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor het maken van afspraken voor elektrotechnische installaties, het aansluiten van kookplaten, het verlegen van stopcontacten. Voor grote en kleine elektroklussen bent u bij onze elektriciens aan het juiste adres.

Maak altijd gebruik van een erkende vakman/vakvrouw. Het werken met stroom is niet zonder risico. Werken met hoge spanning op een niet deugdelijke manier kan dodelijke zijn. Het aansluiten van elektra of elektrische installaties kan je daarom beter overlaten aan een goed opgeleide elektromonteur.

Het elektra laat vervangen omdat deze verouderd is zodat deze duurzamer en energiezuiniger wordt , dan kom je wellicht in aanmerking voor subsidie. Verplichte keuring van installaties zijn soms verplicht voor de Inboedel of brandverzekeringen van bedrijfspanden of grote woonhuizen. De kosten van de keuring moet je uiteraard zelf betalen. Onze vakmannen/ vrouwen elektriciens doen dit graag voor zowel bedrijven als particulieren.

Populaire elektricien klussen Toon alle klussen
Populaire elektricienklussen

Recensies van klanten over de elektricien van 023-diensten

De elektricien van 023-diensten werden beoordeeld als van 5 sterren met meer dan 0 recensies

Bij 023-diensten.nl staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle elektricien klussen op een rijtje
Maak een keuze:

Elektricien uit Bennebroek helpt u snel en goed.

h2Op zoek naar een elektricien? in STADNAAM z2 Als er geen stroom meer is door een storing in je huis dan merkt je pas waar het allemaal voor gebruikt word. denk aan internet , verwarming, koeling tv kijken, wassen en drogen, telefoon opladen we kunnen nog wel even door gaan. Stroom is dus heel belangrijk in ons dagelijks leven. Heb je een storing? de elektriciens van KENGETAL-diensten lossen het voor je op. Het is ook verstandig om niet zelf aan een stroomklus te beginnen als er geen voldoende kennis is. Zelf klussen aan stroom zonder kennis levert vaak een stroom stoot op, kortsluiting, stoppen slaan door of nog erger er ontstaat brand. h2a Erkende elektricien z2a We hebben het er net al een beetje over gehad als je geen verstand hebt van het aanleggen van verlichting of elektrische installaties kan je beter een elektromonteur in huren. Veiligheid voorop, dus geen beunhaas laten komen. Onze elektromonteurs werken met de veiligste materialen. Een goede elektricien heeft aantoonbare theoretische kennis en praktijkervaring. Een foutje door een elektricien kan je anders duur komen te staan. h2b Wat kost een elektricien? z2b Wij rekenen een eerlijke prijs. Onze elektriciens hoeven net als alle vakmensen van KENGETAL1-diensten.nl niets af te dragen van het gefactureerde bedrag zoals bij alle andere diensten die je op internet vind, wij zijn daar uniek in. Wij rekenen echt een eerlijke prijs, voor de elektriciens rekenen we tussen de € 52,- en de €56,- per uur incl. BTW. Dit heeft er mee te maken of het spoed is of niet. De kosten voor materiaal en eventuele parkeer kosten komen daar wel bij net als de € 9.95 bemiddelingskosten. Ook de bemiddelingskosten zijn veel lager dan elders op internet.