Een loodgieter gezocht ?

Vanaf €55.00 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van loodgieter bij jou in de buurt

0 recensies

Onze loodgieter helpt u snel en goed. Druppende kraan? Lekkende waterleiding? of Verstoppingen. Onze loodgieter komt zo snel mogelijk naar u toe.

Snel menu van loodgieterklussen

  Meer...
Hoe werkt 023-Diensten
 • Niet zelf meer rond bellen.
  Wij regelen het voor u!
 • Selecteer een klus.
  In zoekbalk of snelmenu !
 • Zelf de datum bepalen.
  Selecteer jouw datum, dag en tijd !
 • Vakman krijgt een melding.
  Als vakman de klus pakt krijg jij een sms !
 • Vakman komt bij je langs.
  En klaart de klus ! Samen maak je de factuur.

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal iDeal

Betaal achteraf met iDeal of overschrijving

Een loodgieter voor al jouw klussen

Een verstopping of lekkage in huis? Geen nood. Dit probleem moet snel worden opgelost. Wat doet een loodgieter? Deze vakman kan je helpen met van alles. Is het toilet verstopt? Loodgieters lossen dit op. Zij weten elke verstopplek in huis te vinden. Leidingwerk is een fluitje van een cent. Een loodgieter doet verstoppingen en lekkages opsporen en verhelpen, storingen fiksen, het oplossen van riool verstopping, sanibroyeurs, ontstoppen, dakgoten repareren, kranen en sanitair plaatsen. Ook CV ketel onderhoud, storing of andere problemen met de centrale verwarming. Is geen probleem voor deze vakman.

Populaire loodgieter klussen Toon alle klussen
Populaire loodgieterklussen

Recensies van klanten over de loodgieter van 023-diensten

De loodgieter van 023-diensten werden beoordeeld als van 5 sterren met meer dan 0 recensies

Bij 023-diensten.nl staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle loodgieter klussen op een rijtje
Maak een keuze:

Loodgieter uit Bloemendaal Ook andere klussen zoals een kraan vervangen, radiator of gasfornuis plaatsen of leidingen vervangen is het werk voor onze

Wat kost een loodgieter We zoeken allemaal naar de juiste prijs kwaliteit verhouding, wat mag iets kosten? Als je een vakman zoekt, zit je bij Diensten goed. Wij hebben voor elk kengetal een dienstenpagina. Zo zijn er loodgieters in Amsterdam, (020-diensten.nl) Rotterdam (010-diensten.nl) enz.. Elke stad of plaats in Nederland heeft zijn diensten pagina. Door een loodgieter uit jouw regio te kiezen, bespaar je op voorrijkosten, die doorgaans zo’n 20 euro óf meer bedragen. Onze loodgieter hoeft ook geen percentage af te dragen aan ons dit bespaart al gauw tussen de 15% a 20% op het totaal bedrag . Natuurlijk is het uurloon van een loodgieter afhankelijk van het soort klus wat verricht moet worden. Je vind de klussen inclusief bijbehorende prijzen terug in het overzicht. Staat jouw klusprobleem er niet tussen? Boek dan een loodgieter per uur en vul de klusomschrijving in het opmerkingenveld. Na de klusaanvraag heb je direct contact met de loodgieter. Vraag gerust om een indicatie over de kosten van jouw klus. Bij grote klussen, zoals een badkamer verbouwen kan er een offerte worden aangevraagd .